Sasuto Rasori II. #7 - Az esküvő!

| 2017. június 4., vasárnap

Hetedik fejezet - Az esküvő!

Eltelt két hónap, már az esküvői előkészületek folytak. Narutóék fáradtan mentek aludni. Másnap volt az esküvő. Sasuke fekete öltönyben és sötétkék nyakkendőben, Naruto fekete öltönyben és narancssárga nyakkendőben volt.

Sakura adta őket össze.

– Kedves egybegyűltek. Azért gyűltünk itt össze, hogy – áh… ez túl nyálas… – lapozott tovább Sakura, majd elhajította a papírt. Mindenki őt nézte. – Nos… Azért vagyunk itt, hogy tanúja lehessünk egy gyönyörű pár fogadalmának, akik ebben az órában fogadnak örök hűséget egymásnak.

– Ezt jól rögtönözte – suttogta Tsunade.

– Nos… Naruto Uzumaki! Fogadod–e az itt lévő Sasuke Uchihát hites férjedül, míg a halál el nem választ? – kérdezte Sakura a szőke felé fordulva.

– Igen – mosolygott Naruto.

– Sasuke Uchiha. Fogadod–e az itt lévő Naruto Uzumakit hites… férjedül, míg a halál el nem választ? – folytatta Sakura.

– Igen – válaszolta Sasuke

– Ez a gyűrű, és a csók lesz a házasságotok jelképe. – Hinata és Ino berohantak a gyűrűkkel. A gyűrűváltás után Sakura bejelentette a házasságkötést.

– Ezennel bejelentem, hogy ti mától férj és férj vagytok. Megcsókolhatod az izé… férjedet.

– Nem kell kétszer mondanod – szólt Sasuke, majd ajkait a szőkéjéhez tapasztotta. Ajkaik forrón izzottak, ahogy a nyelvük feltérképezték egymás száját. A hosszú és lágy csók a házasságuk megpecsételését jelképezte. Mindenki tapsolt. Sakura a ceremónia után elhívta az ifjú párt a papírok elintézése miatt. A tanuk aláírták a papírokat. Igen ám… de… a névvel volt a legnagyobb probléma.

– Legyen Uzumaki! – szólt Naruto.

– Uchiha! – szólt Sasuke és elkezdődött a veszekedés, ami persze egy csókkal ért véget. Az Uchiha betapasztotta Naruto száját, mert már nem bírta hallgatni. Naruto csöndbe maradt.

– A név legyen…

– Uzuchiha? Esetleg Uchimaki? – kérdezte Sakura szemforgatva.

– Neem… Legyen mindkettő.

– Mindkettő? – nézett Sakura. – És melyik legyen elől?

– Az Uchiha – szólt Sasuke.

– Az Uzumaki – szólt Naruto.

– Akkor majd Hinata eldönti - pillantott Sakura az éppen belépő Hinatára.

– Hinata?

– Igen?

– Naruto vagy Sasuke?

– Mi? – értetlenkedett Hinata.

– Melyik?

– Naruto…

– Ennyi. Eldöntve. A név Uzumaki Uchiha – szólt Sakura, majd aláírták a papírt. Sasuke rögtön hazavitte Narutót és letette az ágyra.

– A nászéjszaka – suttogta Naruto.

– Én nem tudok addig várni – szólt Sasuke, majd megcsókolta Narutót.

– Uhmn – volt Naruto válasza, s karjaival átkulcsolta Sasuke nyakát, hogy közelebb kerüljön a fiúhoz. Sasuke tovább csókolta Narutót, időközben elválva tőle a levegőhiány miatt. Karjaival a szőke fiú derekát fogta és szája rátalált szerelme édes nyakára. Hol gyengéden, hol erősebben kezdte szívogatni, Narutóból hangos nyögéseket és édes sóhajokat kiváltva. Egyik kezével lehúzta a szmokingját, majd levette az egész ruhadarabot. Ezt hamarosan a szőke fehér inge és Sasuke szmokingja is követte. Kis idő múlva már mindketten csak egy bokszerben voltak s közben vadul csókolgatták egymás testét, ahol csak érték. Naruto még mindig Sasuke ölében ült. Az Uchiha keze lassan rátalált a szőke fiú férfiasságára is, miután a felsőtestét megfelelően kényeztette. Kezeivel először csak simogatta, majd pedig húzogatni kezdte a hímtagot. Naruto erre csak hangosan nyögdécselt, aztán Sasuke nyakát kezdte szívogatni. A fekete néha-néha erősebben megszorította, vagy megnyomta a hímtag tetejét, aminek hatására Naruto háta néhány percen belül ívbe feszült, szája néma kiáltásra nyílt, végül elélvezett. Sasuke egy darabig gyönyörködött szerelmében, majd egy rövid időre letette, amíg megszabadította magukat a bokszertől. Mikor ez megtörtént, újból az ölébe vette a pihegő fiút és ujjaival bejáratánál kezdett körözni.

– Sah… Sahsuke! – kérte hangosan nyögdécselve kedvesét a szöszi, s megcsókolta Sasukét. Sasuke felbuzdulva a szöszi kérésén, egy ujját óvatosan a fiúba csúsztatta. Naruto fájdalmasan felnyögött az érzéstől, de mikor Sasuke a nyakát csókolgatta, megfeledkezett a fájdalomról. Sasuke is érezte, hogy kedvese ellazul, ezért ezért még egy ujjával hatolt a fiúba, amit kis idő múlva a harmadik követett. Ollózni kezdett a fiúban, hogy mindketten élvezzék majd az együttlétet.

– Sahh… Sasu… Téged… akarlak – sóhajtozta Naruto Sasuke fülébe.

Sasuke ezek után kihúzta a szőkéből az ujjait, majd saját lüktető férfiasságával hatolt a fiúba. Naruto hangosan felkiáltott a fájdalomtól, de Sasuke, hogy enyhítse egy kicsit, a szöszi fülét harapdálta és belesúgta a füleibe, hogy mennyire szereti. Pár percen belül Naruto megszokta az érzést és csípőjével kicsit mozogni kezdett, amin Sasuke elmosolyodott, majd ő is követte a példáját. Először csak lassan, majd ahogy szenvedélyük és vágyuk növekedett, annál gyorsabban mozogtak. Sasuke már érezte, hogy nincs sok hátra nekik, ezért kezével kezdte kényeztetni Naruto férfiasságát. Lábai már remegtek a kéjtől és ahogy Naruto a fülébe nyögdécselt teljesen megőrjítette. Kis idő múlva, érezte, hogy a szőke teste megfeszül, majd a hasának csapódik valami kellemesen meleg. Abban a pillanatban érezte, hogy társa izmai összeszorulnak férfiassága körül, aztán ő is elment. Sasuke kicsúszott a szerelméből és egymásnak dőlve pihegtek.

– Most már tényleg megpecsételtük a házasságunkat. Naruto Uzumaki Uchiha – szólt Sasuke, majd nemsokára mindketten elaludtak. Másnap mindenki el volt hűlve, hogy milyen gyorsan leléptek az esküvőről… Mondani sem kellett, hiszem mindenki tudta az okát.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

▲Tetejére▲