Ha szeretetre vágysz #7 - Megijedtem

| 2017. május 22., hétfő

Hetedik fejezet - Megijedtem

Sakura és Lee sokat röhögcséltek az úton, és rengeteget beszélgettek. Nekik ismét simán ment a küldetés, és hamar vissza is értek. De Kanaéék már megint pechesek voltak. Kanae és Sasuke útközben meg-megálltak egy csókra, és beszélgetéssel múlatták az időt. Körülbelül félúton járhattak, amikor Sasuke arra lett figyelmes, hogy Kanae előreszalad és immár az átváltozott Kanae nézett vissza rá. 
– Ostoba Uchiha… Hogyan is képzelhetted, hogy én Kohohába tartozom? Hehh…
– Kanae? – suttogta Sasuke eltorzult arccal.
– Nevetségesek vagytok… Az én falum a Köd! Nem a levél – mondta Kanae és rátámadt Sasukéra.
Eközben máshol:
– Sasuke? Hová tűntél? – kiáltozott Kanae nem leplezve az aggodalmát.
– Hehh… Egy ideig el lesz foglalva – szólt egy hang a háta mögül.
– Kisame… Mit csináltál vele? – morgott Kanae, és érezte, hogy egyre dühösebb lesz. Majd behunyta a szemét és Sasuke chakráját kereste. Miután megtalálta, csak ennyit mondott.
– Nem érek rá veled foglalkozni! – mondta és Sasuke felé vette az irányt. Kisame utánarohant.
– Sasuke! Sasuke!? – kiáltozott Kanae mikor végre odaért. Sasuke a földön feküdt, és több sebből vérzett.
– Mi ez? – gondolta Kanae és ismét behunyta a szemét. – Genjutsu?! – kiáltott fel és Sasukéhoz rohant. Költögetni kezdte, de ne járt sikerrel.
– Talán ha én is bemegyek a Genjutsuba – motyogott Kanae, és elájult. Hirtelen ott találta magát egy mezőn, ahol Sasuke és ő maga harcoltak.
– Mi? Velem harcol? De… át vagyok változva? – gondolta Kanae és Sasuke mellé ugrott.
– Sasuke… Ez csak Genjutsu… Le kell győznünk!
– Ka..nae? – szólt Sasuke halkan. Hirtelen olyan boldog volt hogy ez nem a valóság.
– Itt vagyok… Együtt legyőzzük – szólt Kanae és kézjeleket formált, majd letette a tenyerét a földre.
– Tüske no jutsu!!!! – ordított Kanae, mire a kezével egy vonalban hegyes tüskék jöttek elő, megsebesítve ezzel az ellenfelet.
– Meg kell szüntetnem a Genjutsut… Sasuke nem bírja már sokáig – gondolta Kanae, és ismét behunyta a szemét. A sötét haja az égnek meredve kántált valamit. – Kanae?! – ordított Sasuke, amikor meglátta az ellenfelet Kanaéra támadni.
– CHIDORI!! – kiáltott Sasuke és rátámadt az ellenfélre. Hirtelen minden normális lett, és meglátta Kanaét a földön feküdve.
– Kanae! – suttogta Sasuke miközben keltegette Kanaét.
– Egy ideig nem fog felébredni – mondta Kisame és ellökte onnan Sasukét. Kisame felvette az ölébe Kanaét, és beadott neki valamit. Majd elsétált. De arra nem számított, hogy Kanae felébred. A lány chakrát gyűjtött a kezébe és gyomorszájon vágta Kisamét aki jó pár méterre elrepült.
– Nem vihetsz el csak úgy! – nevetett Kanae, mire a szemfogai és a karmai megnőttek. – Most végzek veled! – ordított Kanae és rátámadt Kisaméra.
Sasuke kissé fáradt volt, és erőt gyűjtött hogy kitartson, ha Kanaéval is kell majd harcolnia.  Kanae egy két karomvágással elvette Kisame kedvét a nevetéstől. Miután végzett, egy utolsó ütéssel végleg leterítette Kisamét.
Sasuke felállt. – Most én jövök? – gondolta Sasuke, de nagy meglepetésére Kanae visszaváltozott, és térdre zuhant. Sasuke odarohant és szorosan átölelte. – Minden rendben? – szólt Sasuke.
– Semmi sincs rendben – mondta Kanae. – Hatalmas mennyiségű mérget juttatott a testembe  – mondta Kanae izzadtságban fürödve. Sasuke ölbe vette, és észrevette, hogy Kanae forró. – Te lázas vagy – suttogta Sasuke.
– Nem fogom túlélni… Kisame mindenre gondolt – szólt Kanae.
– Ne beszélj ostobaságokat… Túl fogod élni – motyogta Sasuke és egy puszit nyomott Kanae arcára. Pedig még maga sem hitte el amit mondott.
Mire Kohonába értek, Kanae már zihálva vette a levegőt. Sasuke egyenesen a kórházba vitte Kanaét, ahol rögtön elvitték és hívták Tsunadét.
Sasuke idegesen ült a gyógyítószoba előtt. Nemsokára megjelent Naruto és Shikamaru, mögöttük Sakurával és Leevel. – Mi történt? – kérdezte Sakura idegesen. Sasuke mindent elmesélt. Közben akadozott a hangja.

– Grr… Mocskok! – ordított Naruto, és az asztalra csapott. Shikamaru azonnal leállította és közölte, hogy nem otthon van hanem egy kórházban, mire Naruto kissé megnyugodott. Csak ültek és vártak. Másfél óra múlva Tsunade fáradtan jött ki Kanaétól. Sasuke felugrott és rögtön megkérdezte:
– Hogy van Kanae? Ugye rendbejön?
– Igen… Stabilizáltuk az állapotát. Rengeteget kell pihennie, de jók az esélyei. A mérget hatástalanítottuk, méghozzá azzal a főzettel, amit Kanae készített. Igaz kicsit alakítottam rajta, de beállt.
– A főzet volt az ellenszer?
– Igen… Valószínűleg többet már nem fog átváltozni – szólt Tsunade, és elindult.
– Bemehetek hozzá? – kérdezte Sasuke.
– Persze – intett Tsunade és eltűnt egy másik kórteremben. Narutoék fellélegeztek. Sasuke óvatosan benyitott a szobába, és odament Kanaéhoz. Még aludt. Melléült, és megfogta a kezét. Kanae erre felébredt.
– Felébresztettelek? – kérdezte Sasuke. – Nem – suttogta Kanae és Sasukére nézett.
– Megsérültél – szólt Kanae amikor Sasuke vállán észrevette a hatalmas kötést.
– Semmiség.
– Mi történt miután elájultam?
– Tsunade-sama hatástalanította a mérget a főzeteddel. Azt mondta kicsit javított rajta és használt. Többet már nem fogsz átváltozni – szólt Sasuke és óvatosan megölelte Kanaét.
– Ez nagyszerű – suttogta és visszaölelt.
– Megijedtem… Azt hittem elveszítelek – szólalt meg Sasuke kis idő múlva.
– Nem vagyok gyenge… sok mindent kibírtam már – mondta Kanae és felült.
– Nem szabadna még mozognod – aggódott Sasuke.
– Már jól vagyok – szólt Kanae és megcsókolta Sasukét. Naruto az ajtón át figyelte az eseményeket, és rájött, hogy annál jobb nem is történhetett volna, minthogy ők összejöttek. – Sasuke boldog… Nekem ennyi elég – suttogta Naruto és hazament.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

▲Tetejére▲