Ha szeretetre vágysz #6 - Sasuke érzelmei

| 2017. május 22., hétfő

Hatodik fejezet - Sasuke érzelmei

Másnap reggel mindenki nyúzottan ébredt. Főleg Sasuke. Fájt a feje, és nem sok mindenre emlékezett. De egyvalamire tisztán. Kanae ajkaira.
– Sasuke te marha… Ezt most jól elszúrtad…  Mit gondolhat most Kanae? – gondolta Sasuke és a fürdő felé vette az irányt. Miután lezuhanyzott, belenézett a tükörbe.
– Nem sok a változás  – gondolta. – Kicsit karikás a szemem, de más nem látszik – suttogta, és végighúzta az újait a száján. – Vajon tetszett neki? És ki hozott haza? Semmi másra nem emlékszem csak a csókra – gondolta Sasuke. Behunyta a szemét és próbált emlékezni. – Vodka… Bor… Séta… Hokage mű… Kanae… csók… Kanae… Váll… és semmi…
Sasukének már kezdtek derengeni az események. Valószínűleg elaludhatott, és valaki hazahozta. Mély gondolkodásából az ébresztette fel, hogy valaki kopog az ajtaján. Gyorsan felöltözött, és rohant ajtót nyitni.
Kinyitotta az ajtót, és megpillantotta Kanaét. Ösztönösen betessékelte és leültette, közben egy kis pírral nekiállt teát főzni.
– Jobban vagy? – kérdezte Kanae aggódóan.
– Igen köszönöm… és… sajnálom ami tegnap történt. Kissé be voltam… izé… csípve – szólt Sasuke. – Nem hiszem, hogy az érzelmeim viszonzásra találnának – gondolta.
– Semmi baj… Legalább emlékszel mindenre?
– Nagyjából…
– Miután hazahoztalak, és lefektettelek kicsit féltelek itt hagyni egyedül, de aztán rászántam magam és hazamentem…
– Ő hozott haza?? – gondolta Sasuke, mire a csésze mellé öntötte a teát. Ráadásul a kezére. 
– Hopp…
– Várj… segítek – szólt Kanae mosolyogva, és gyorsan felkapott egy törlőrongyot, majd Sasukéhoz szaladt. Rátette Sasuke kezére, majd Sasukét a csaphoz húzta. Ráfolyatta a hideg vizet, és megtörölte.
– Köszönöm – szólt Sasuke és halvány pírral az arcán mélyen Kanae szemébe nézett. – Nem érdekel hogyan reagál… Meg kell tennem – gondolta Sasuke.
– Semmiség – szólt Kanae és elengedte az Uchiha kezét. – Kakashi üzente, hogy legyünk a Hokagénél fél 9-re. Akkor én megyek is – szólt Kanae, és indult volna, de Sasuke megfogta a kezét.
– Ne menj még – szólt Sasuke, és közelebb húzta a lányt. Ajkuk ismét összeért. Sasuke nyelve lágyan végigsiklott Kanae ajkain, majd megcsókolta. Miután bebocsájtást kapott, nyelve ösztönösen feltérképezte Kanae száját, és a nyelveik  ölelgették egymást. Sasuke végigpásztázta Kanae szájának minden apró szegletét, ezzel elmélyítve csókjukat. Hosszan csókolóztak, aztán Sasuke megszakította. Megölelte Kanaét, és csak egy szót súgott a fülébe.
– Szeretlek.
Kanae ledöbbent a szó hallatán. Őt szeretni? Ez teljes képtelenség… Rosszul halhatta.
– Szeretlek… Csak azt akartam, hogy tudd – mondta Sasuke, és elengedte Kanaét, majd elfordult. – Megértelek, akármit is reagálsz – szólt az Uchiha, és hirtelen két kart érzett a hasánál. A karok gazdája Kanae volt, aki most hátulról szorosan átölelte a feketét.
– Én is szeretlek – súgta Kanae, és hozzábújt Sasukéhoz. Sasuke teljesen magánkívül volt az örömtől, és ez mosolyt csalt az arcára.
– Mosolyt csaltam az arcodra. Boldog vagyok – szólt Kanae majd megfordította szerelmét, és megcsókolta. Hosszasan csókolóztak, majd Kanae megszólalt. – Nemsokára mennünk kell… És még el kell készülnöm – mondta Kanae, és puszit nyomott Sasuke arcára. – Most megyek. És szedd össze magad – kacsintott. – Szerintem küldetést kapunk – mondta majd kilépett az ajtón. Sasuke azt sem tudta hol van… Amikor már sikerült rendeznie a fejében az előbbi cselekményt, mosollyal az arcán elment készülődni. Fél kilenc előtt pár perccel, Kanae és Sakura már az iroda előtt várakoztak. Beszélgettek erről-arról. Kiderült, hogy Sakura nagyon jól érezte magát Lee társaságában, és már az első csók is elcsattant. Nemsokára megérkezett Naruto is. Szegény borzasztóan nézett ki. Hatalmas karikák voltak a szemei alatt, és teljesen másnapos volt. Már elmúlt fél kilenc, de sem Kakashi, sem Sasuke nem jelent meg. Kanae kezdett ideges lenni, és már dobogott a lábával.
– Valami baj van? – kérdezte Sakura.
– Semmi – motyogta Kanae. – Mindjárt jövök – mondta, és elindult, de meg is állt. Sasukét látta feléjük futni. Hatalmas kő esett le a szívéről.
– Hát jól van? – gondolta Kanae, és visszament a többiekhez. Nemsokára Sasuke odaért.
– Bocs, hogy késtem, de jött az a zaj, és a mosogató alatt lévő csőből kifolyt egy csomó víz – mentegetőzött Sasuke. Kanae megkönnyebbülve sóhajtott egy nagyot. Sasuke mosolygott egyet, amit Sakura nagyon furcsállt. Naruto is furcsállta volna, viszont jelenleg nem volt abban az állapotban, hogy érzékeljen bármit is ami körülötte zajlik. Sasuke gondolt egyet, és közelebb ment Kanaéhoz. Odahajolt a füléhez majd belesúgta.
– Sajnos a házam teljesen elázott… Arra gondoltam hogy – kezdte Sasuke.
– Persze – súgta Kanae Sasuke fülébe. Sasuke értetlenül állt Kanae mellett.
– Hm?
– Persze hogy lakhatsz nálam – mosolygott Kanae.
– De… Honnan tudtad?
– Megéreztem – súgta, és egy halvány puszit nyomott Sasuke arcára. Sasuke elmosolyodott, és épp meg akarta csókolni Kanaét, amikor Kakashi megjelent csurom vizesen.
– Öhm… Sajnálom, hogy késtem, de a szokásos élet útjai helyett a Sasuke háza alatti csövekben vesztem el – mondta Kakashi. Kanaeből, és Sakurából kitört a nevetés. Kakashi irult-pirult, Naruto pedig épp éledezett… Vagyis próbált. Sasuke csak nézte Kakashit egy ideig, és egy jó ízűt nevetett. Kakashi nagyon meglepődött, hogy Sasukét nevetni látja.  Erre még Naruto is feléledt.
– Sasuke nevet? – gondolta Naruto elképedve. Majd megfordult, és Kakashit meglátva ő is nevetőgörcsöt kapott.
– Ez nagyszerű… Így tisztelik az embert – szólt Kakashi, mire megjelent Iruka. – Hová mentek külde- – kezdte Iruka, de Kakashit meglátva ő is elkezdett nevetni. 
– Ez nagyszerű – mondta Kakashi, és bedurcáskodva elfordult.
– Ha befejeznétek, talán elmondhatnám, hogy…
– Kakashi-sensei! Nem lehetne ma szabadnap? – kérdezte Naruto. – Elég rosszul érzem magam…
– Rendben, akkor te itt maradsz, de a többieknek van küldetésük.
– Nos… Ezt a két tekercset kell elvinni. Ezt Sunába, ezt pedig a Hangba – mondta Kakashi felemelve a tekercseket. – Mivel Naruto nem küldetésképes, így Valakinek egyedül kell mennie.
Sasuke gyorsan Kanae mellé állt, ezzel tudatva a Senseijel, hogy ő bizony nem megy Sakurával.
– Ettől tartottam – suttogta Kakashi. – Sakura… elvállalod egyedül?
– Hát… én nem is tudom…
– Kakashi-sensei!! – kiáltozott Lee. – Majd én elmegyek vele. Nekünk úgy sincs küldetés – mondta Lee és egy puszit nyomott Sakura arcára.
– Rendben… akkor ez elintézve – szólt Kakashi és odaadta a tekercseket. Akkor én megyek… – szólt és egy pukkanással eltűnt. 
– Sakura és Lee? – gondolta Naruto megdöbbenten. – Most én jövök… odamegyek Kanaéhoz, és elhívom Ramenezni, mielőtt elmegy… Aztán – gondolta, de nem fejezhette be a tervezgetést, mert teljesen lerobbant. Látta, amint Sasuke közelebb hajol Kanaéhoz, és megcsókolja. Kanae pedig viszonozza.
– Gyere menjünk – mosolygott Kanae, és berohant az erdőbe.
– Hé! Várj meg! – kiáltott utána Sasuke és utánarohant. Sakuráék is elmentek már. Naruto még töprengett magában, és elhatározta, hogy nem adja fel!

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

▲Tetejére▲