Egy kis segítség, nem csak nekem.

| 2017. augusztus 14., hétfő

Szóltatok, hogy sok helyen bezavarodtatok a Sasuto Rasori IV. - Új kezdet idővonalát illetően, így most tisztáznám a kételyeket.

Nos. A történet kezdetén, Sasuke és Naruto 16 évesek, ugye Sasukénak Júliusban, Narutonak Októberben van a születésnapja. Eltelik jó pár év, mire az esküvőre sor kerül. Sasuke és Naruto az esküvőjük idején 18 évesek. 

A legvégén, mikor meghalnak, vagyis, a 3. kötet végén 21 és fél évesek a fiúk. Vagyis, a haláluk napján  3 és fél éve voltak házasok.

Eltelik 13 év a 3. és a 4. kötet között, ahol Sakura ikrei 12 évesek. Vagyis Sakura pont Sasuke és Naruto halálakor esett teherbe. Itt Sakura már 34 éves.

A 4. kötet végén, amikor elindulnak és Sakura is megkapja a pecsétet, Sasuke és Naruto (újjászületett) 16 évesek, Sakura pedig 38.

Tehát ha rendesen kiszámoljuk, akkor a házassági papír megújítása nélkül, mindent beleszámolva Sasuke és Naruto 20 éve házasok akkor, mikor elindulnak az utazásra a 4. kötet végén.

Sok kalamajka volt belőle, így gondoltam leírom szépen, hogy én hogy is gondoltam ezt. Remélem segít majd a következő kötetekben.

Igen, jól olvastátok. Jön a folytatás. Igaz, kicsit megváltoztatom az eredeti tervet, de mint ahogy megszokhattátok tőlem, drámában és SasuNaruban nem lesz hiány, valamint tervezek jó pár fordulatot is. Annyi biztos, hogy ismét szükségetek lesz pár csomag zsepire.

A sorozat Kizuna néven fog futni és több kötetet fog felölelni. 



0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

▲Tetejére▲